Search
Close this search box.

Visie

Vanuit mijn achtergrond als huidspecialist, orthomoleculair en kpni therapeut heb ik mij sinds 1995 bezig gehouden met huidproblemen en de oplossing van binnenuit. Vanuit deze passie is ScKIN Nutrition geboren om extra mooie huidresultaten te behalen.

ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, vegan detox programma, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam.

Met ScKIN Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijk.

De Super Greens is compleet Vegan! En daarom geschikt voor vegetariërs.

Binnen ScKIN Nutrition nemen we jou graag mee in de wereld van gezonde voeding voor jouw huid. Krijg jouw beste huid ooit met ScKIN Nutrition

Volg ons op Instagram en don’t miss anything!

Vraag altijd om een advies van een specialist die in ScKIN Nutrition getraind is of aan één van onze orthomoleculair therapeutes. Door de 3 minuten test te doen krijg je al een heel goed beeld welke producten jou verder kunnen helpen om energieker, beter in balans te komen en een mooie huid te krijgen.

Het advies uit de drie minutentest kan nooit het advies van een arts vervangen. Heeft u klachten ga eerst naar uw arts.

ScKIN Nutrition is verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes, huidtherapeutes, cosmetisch artsen en orthomoleculair therapeutes.

Caroline de Haas

Huidspecialist
Orthomoleculair therapeut
kPNI therapeut
Nutritionist