Search
Close this search box.

Vegan Detox Program

In 10 dagen detoxen, afslanken en gezonder worden.

Dagelijks komen we in contact met enorm veel gifstoffen welke we in de natuur niet af kunnen breken. Ons lichaam daardoor ook niet. Dit zorgt voor allerlei klachten zoals moeilijk kunnen afvallen, acne, ontstekingen, vermoeidheid, jo-jo-en in gewicht. Het Vegan Detox Program is ontwikkeld vanuit wetenschappelijke studies dat tijdelijk Vegan eten hetzelfde effect heeft als vasten. Namelijk ontstekingen, buikvet verminderen, meer energie en beter worden in vetverbranding.

Hoe werkt het:

Gifstoffen worden opgeslagen in de vetcel en geven klachten. Tijdens dit programma krijg je stofjes binnen die afvalstoffen binden waardoor we gezonder worden, makkelijker afvallen en een mooiere huid krijgen. Zonder deze stoffen blijven de gifstoffen in het lichaam circuleren. Door deze gifstoffen te binden voorkom je een jojo- effect en is het resultaat langdurig.
Dit programma is zo bijzonder met zulke mooie resultaten. We zetten echt een stofwisselingsswitch aan vanuit de oergenen. Het is belangrijk om ons systeem flexibel te houden.
Vroeger hadden we jagers en verzamelaars. Soms hadden we door te jagen een dier te pakken en soms was er lange tijd geen dier om te eten en moesten we vruchten eten. Die afwisseling zien we nu zelden. Er is altijd overschot. De intermittent lifestyle met intermittent vegan (1-3 dagen in de week vegan eten en de rest wat anders) bootst dit na en is voor onze gezondheid geweldig!

Door een 10 daags programma te doorlopen krijg je meer energie, val je makkelijker af, krijg je een mooie huid met minder roodheid.

10 dagen detoxen en toch veel eten.

Tijdens het programma krijg je begeleiding van een Vegan Detox Coach. Het bijzondere van deze detox is dat je juist heel veel moet eten. Heel veel plantaardig eten. Een vrouw neemt 400- 600 gram groente en 200 gram peulvruchten (zoals linzen bijvoorbeeld) en een man neemt 600-800 gram groente en 200 gram peulvruchten in de vegan dagen.

Voorafgaand aan de 10 dagen maakt jouw Vegan Detox Coach:

  • Een protocol aan waarin staat wat je kunt eten
  • Er wordt gewogen, gemeten in omvang buik en benen
  • Uitleg over de supplementen en wat er belangrijk is tijdens de kuur

Belangrijke richtlijnen:

  • Je eet binnen 10 uur al je maaltijden waardoor je 14 uur niks eet en je lever alle afvalstoffen goed kan verwerken, los kan maken en kan afvoeren. Dit kan je lever alleen als hij geen voedsel binnenkrijgt.
  • Lekker bewegen
  • Lekker zweten door te sporten, warm bad of een sauna (gifstoffen via de huid afvoeren)
  • Voeding eten die niet te hoog is in suikers, bijvoorbeeld bananen, druiven even laten staan tijdens de kuur.
  • Zoveel mogelijk op eten van de aangegeven hoeveelheden voeding van het protocol. Dit valt soms niet mee, maar bepaald het succes.