Fatburning Program

Fatburning Program 7 daags programma is zoveel meer dan alleen gewichtsverlies!

 

Dit leefstijlprogramma is de manier om je binnen 7 dagen slanker, fitter en energieker te voelen. Dankzij de combinatie van sporten, sap-vasten en voedingssupplementen gaat jouw lichaam van suiker- naar vetverbranding.

Overgewicht: een probleem waar wereldwijd steeds meer mensen mee te maken hebben. We zijn zwaarder dan we zouden willen. Proberen van alles om af te vallen, zonder blijvend resultaat. Ook fanatieke sporters - die strikt genomen meestal geen overgewicht hebben - zouden hun sportprestaties vaak nog flink kunnen verbeteren als ze nog slanker en lichter waren.

Voor al deze mensen, maar eigenlijk voor iedereen die zich in 7 dagen fitter, gezonder en slanker wil voelen, met werken aan een betere conditie als bonus, is er maar één antwoord: het Fatburning Program! 

In 7 dagen maak je gebruik van drie afbouwdagen, drie sap-vastendagen en één opbouwdag.
Tijdens deze dagen train je binnen jouw individuele hartslagzone met een horloge of hartslagmeter en doe je alleen cardiotraining zoals hardlopen, crosstrainer, fietsen, roeien om je spiervezels in de vetverbrandingsmodus te duwen. 

 

Resultaten van het 7 daags Fatburning Program:

 • Gemiddeld 2-6 kg gewichtsverlies
 • Gemiddeld 3-7 cm omvangverlies op de buik.
 • Significant makkelijker je sportprestaties/ conditie naar een next level brengen.
 • Je verbrand o.a. inwendig buikvet, waardoor je buik platter wordt

 

Fatburning Program is veel meer dan alleen vasten

De grote plus zit hem in de combinatie vasten en sporten, en de juiste voedingssupplementen.

Je wordt begeleid door een Fatburning Coach welke door C Skin hierin opgeleid is. Deze Fatburning Coach is er voor jou vóór, tijdens en na deze 7 dagen (mocht er een natraject gewenst zijn).

     


Nuchter trainen, de hoeveelheid koolhydraten in je voeding beperken: het is allemaal niet voldoende. Alleen als je tijdens het vasten ook aan duurtraining doet, dwing je de spieren om de eigen suikervoorraad helemaal op te gebruiken en vervolgens over te schakelen naar maximale vetverbranding.

Als ondersteuning aan vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren, maak je tijdens een Fatburning Program van 7 dagen gebruik van voedingssupplementen. Hiermee houd je de werking van je brein, je fitheid, je immuunsysteem, en je spierkracht op peil, terwijl je bovendien de vetverbranding ondersteunt.

 

Gevolgen van de suikerverbrandingsstand: Herken jij jezelf hierin?

 • Ons lichaam weet niet meer hoe het vet moet verbranden
 • Een overmatige behoefte aan zoetigheid
 • Vaak een hongergevoel hebben
 • Overgewicht
 • Minder vermogen om duursport te beoefenen.

     

Fatburning Program: een combinatie van duurtraining, een sapvastenkuur, en de juiste voedingssupplementen.

Alleen zo kun je het oermechanisme in de genen activeren en omschakelen van suiker- naar vetverbranding. Is je lichaam hier eenmaal in getraind en kunnen de spieren beter vet verwerken, dan word je niet alleen beter in duursport, maar heb je ook minder behoefte aan zoetigheid.

   
Fatburning Program
Wat levert Fatburning Program van 7 dagen je op:

 • Gewichtsverlies
 • Betere conditie
 • Minder trek in zoetigheid
 • Mooie huid
 • Anti-aging

Dit alles maakt Fatburning program van ScKIN Nutrition een snelle en uniek methode om je lichaam een kickstart te geven. Een nieuwe start, waarmee jij je hele levensstijl ingrijpend gezonder maakt. Mocht je later ongewild toch terugvallen op de suikerverbranding bijvoorbeeld door vakantie of stress, dan kun je jouw lichaam weer een kickstart geven met een korte Keep the Fatburning program van 3 dagen.